Verkoop uw smartphone

Toe aan een nieuwe smartphone? Verkoop uw oude of defecte toestel!

Uw oud/defecte toestel is geld waard. Wanneer u besluit om een nieuwe smartphone aan te schaffen, dan zijn wij bereidt om uw oude of defecte toestel te kopen voor een eerlijke prijs. Een win-win situatie waar zowel u als wij blij van worden. Kom langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

We doen u een vrijblijvende aanbieding

Bezoek onze winkel

Ontvang geld

Eerlijke prijs

We doen aanbiedingen met een marktwaarde om u te helpen uw tevredenheid te garanderen. Onze deskundige beoordelen uw apparaat, zodat u er een eerlijke en mooi prijs voor krijgt.

10 dagen bedenktijd

Een druk agenda of wilt u er nog over nadenken en het laten bezinken? Geen probleem! Ons aanbod voor je smartphone is gegarandeerd voor 10 dagen. Zo heeft u alle ruimte om er rustig over na te denken en hoeft u gee over haaste beslissing te maken.

We betalen meteen uit

We betalen meteen op dezelfde dag het afgesproken bedrag uit. Breng uw smartphone mee en loop binnen enkele minuten met contant geld tevreden de deur uit! 

Veilig verkopen

Vergeten om uw gegevens te wissen? Onze deskundige nemen het voor u uit handen. U kunt erop vertrouwen dat uw informatie veilig is. Zodra dit het geval is zullen wij u op de hoogte brengen en uw persoonlijke informatie netjes aan u overhandigen.

Contact ons