Bij SmartphoneFix verlengen we eerste hulp bij een gebroken scherm. Smartphones mogen dan de manier waarop wij communiceren totaal veranderd hebben. Ze hebben ook hun zwakke punten. Het zwakste punt: het beeldscherm. Iedereen die wel eens z’n smartphone heeft laten vallen, weet hoe breekbaar het beeldscherm is. Uw smartphone of tablet scherm laten vervangen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon en tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon en tablet schermreparaties uitgevoerd binnen 30 minuten.

Naast schade aan het scherm kan ook het nog zo zijn dat er interne schade is ontstaan. Uw smartphone kan immers een flinke val hebben gemaakt, waardoor niet alleen het scherm kapot blijkt, maar dat er ook meer aan de hand is. Daarom voeren wij een kort onderzoek uit aan iedere smartphone of tablet die bij ons binnen wordt gebracht. Aan de hand van dit korte onderzoek kunnen wij een diagnose stellen en kunnen wij u direct op de hoogte brengen van de schade en of er alleen een beeldscherm reparatie nodig is of dat er meer moet worden gerepareerd.

Door onze razendsnelle service kunnen wij garanderen dat u na de beeldscherm reparatie snel weer naar buiten loopt met een goedwerkende smartphone of tablet met een vervangen scherm. Verder repareren wij uw smartphone scherm enkel met originele onderdelen, waardoor uw scherm na reparatie weer zo goed als nieuw is.