Over ons

Wie zijn we?

SmartphoneFix is een telefoonwinkel gevestigd in Eindhoven. We zijn gespecialiseerd in het oplossen van technologische problemen. We stellen ons graag voor als uw persoonlijke technische ondersteuningsteam, klaar om uw gsm, tablet of computer in te stellen en te repareren, en u te helpen deze onder de knie te krijgen. We kunnen u helpen in onze winkel en op afstand via de telefoon.

Bij SmartphoneFix zijn we geobsedeerd door mobiele apparaten, gadgets en alles wat met technologie te maken heeft. Wij zijn die mensen die op de lanceringsdag in de rij staan te wachten op de nieuwste smartphone of gameconsole. We houden van alles wat met technologie te maken heeft. We noemen onszelf geen Geek, maar we zijn experts in wat we doen. We zijn graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

We fixen het!

Is het scherm van uw telefoon gebroken, de batterij werkt niet meer goed, de home knop kapot of heeft uw een ander probleem waardoor uw een reparatie aan uw toestel nodig hebt? We fixen het. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Reviews

“De medewerkers van SmartphoneFix zijn erg vriendelijk en deskundig. De reparatiekosten waren laag in tegenstelling tot andere telefoonwinkels en met een half uur stond ik alweer buiten met een goedwerkende telefoon.”

Karen Summers

Karen Summers

“Ik heb mijn iPhone 6-scherm laten vervangen. Hoewel ik om 9.30 uur vroeg aankwam voor mijn afspraak, was mijn telefoon binnen 20 minuten gerepareerd. Geweldige communicatie, geweldige service en voor een redelijke prijs. Zal zeker weer gebruiken als de behoefte zich voordoet.”

Darrel Austin

Darrel Austin

“Deze jongens hebben mijn iPhone zo snel gerepareerd en het ziet er geweldig uit! Ik kreeg zelfs de glazen schermbeschermer voor iets goedkoper, omdat het iets langer duurde dan verwacht! Helemaal weg van de service !!! Beveel ze zeker aan!”

Megan Steele

Megan Steele